View Single Post
Stary 30-04-2008, 08:45   #48
vtec
ford::advanced

Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
Silnik: 2.0-5.0
Rocznik: 2015 wzwyż
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał arttechnet
do MDMcapital :
widzę że pozjadałeś wszystkie rozumy , a jak nie masz nic do powiedzenia to sam nie nudź , dzwoniłem i pytałem ale też chcą radio , chyba lepiej się upewnić czy czasem nie znalazłem kodu na tej plastikowej karcie niż zaraz wyciągać radio i becalować im kasę , lepiej wnieś coś nowego do sprawy a nie tylko pierdoły piszesz typu " nie nudź" , w końcu po to jest to forum żeby pytać a nie latać do aso i płacić za każdą pierdołe , niestety każda wizyta w ASO kończy się zapłatą a nie mam zamiaru za byle poradę im płacić , jak ty tak robisz to co robisz na tym forum.
Ehh, zawsze musi trafic sie jakis maruder! Kolega MDM zalozyl piekny watek, super opisal i dal odpowiednie wskazowki, a jak zwykle jakas fujara musi znalezc sie na forum i psuc atmosfere.

Co u mnie? Dzis dzien prawdy, czyli ASO. Wymiana odbiornika GPS. Zobaczymy, mam wielka nadzieje ze to bedzie to i juz dzis popoludniu bede mogl testowac NAVI Denso.

Wish me good luck !!!