View Single Post
Stary 02-05-2008, 11:25   #54
MDMcapital
ford::advanced

Imię: Darek
Model: MONDEO MK IV
Silnik: TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał arttechnet
do vtec
co Ci się nie podoba że się pytam , goń kolego do ASO z każdą pierdołą jak cię stać ja wolę wydać kasę na inne przyjemności a nie dorabiać zdzierców z ASO ,

do MDMcapital

kolego podałeś mi temat i powiedz co on wnosi do mojego zapytania to po pierwsze , a po drugie byłem w ASO i za darmo kodu do radia nie podali tylko skasowali mnie 100zł , więc po co podajesz takie bzdury i jeszcze piszesz o czytaniu ze zrozumieniem , sam zacznij czytać o co kto pyta , piszesz również o ładzie i pożądku to napisz jeszcze o wprowadzaniu w błąd innych forumowiczów.

Pomału widzę że to forum to cwaniacy którzy tylko się wymondrzać się potrafią i nic więcej , chyba że pracują w ASO FORDA :-) , no to może mi ktoś powie po co jest te forum , po to żeby namawiać na wizytę w ASO forda? . czy po to żeby sobie coś podpowiedzieć czy pomóc , ja w odróżnieniu od innych jak czegoś nie wiem to nie pisze czegoś w rodzaju " jedź do ASO " , chyba że forum to reklama dla salonów ASO ,

Załosne !
SKORO WIESZ co i jak to po .... pytasz ?
Stać Cię na autko za ..dziesiąt tysięcy a 100 za wizytę w serwisie to kosmos - kup sobie trabanta i wszystko Ci naprawi każdy serwisant kosiarek

Autoryzowany to nie musi znaczyć np ten u którego byłeś (być może taki sam sknera i kombinator), dostęp do bazy FORD-a nt. sprzętu i wszystkiego co jest z nim związane umożliwia uzyskanie kodu PIN do radia po nr fabrycznym samochodu lub podzespołu.
To tyle

Tobie kolego radzę wróżenie z fusów lub jasnowidza - bo na taką pomoc liczysz.
I jeszcze jedno - skoro kupiłeś TANIO od cwaniaków nazywanych importerami bez niezbędnych dokumentów - teraz nie będziesz miał tanio