Cytat:
|
Napisał arttechnet
do vtec
co Ci się nie podoba że się pytam , goń kolego do ASO z każdą pierdołą jak cię stać ja wolę wydać kasę na inne przyjemności a nie dorabiać zdzierców z ASO ,
do MDMcapital
kolego podałeś mi temat i powiedz co on wnosi do mojego zapytania to po pierwsze , a po drugie byłem w ASO i za darmo kodu do radia nie podali tylko skasowali mnie 100zł , więc po co podajesz takie bzdury i jeszcze piszesz o czytaniu ze zrozumieniem , sam zacznij czytać o co kto pyta , piszesz również o ładzie i pożądku to napisz jeszcze o wprowadzaniu w błąd innych forumowiczów.
Pomału widzę że to forum to cwaniacy którzy tylko się wymondrzać się potrafią i nic więcej , chyba że pracują w ASO FORDA :-) , no to może mi ktoś powie po co jest te forum , po to żeby namawiać na wizytę w ASO forda? . czy po to żeby sobie coś podpowiedzieć czy pomóc , ja w odróżnieniu od innych jak czegoś nie wiem to nie pisze czegoś w rodzaju " jedź do ASO " , chyba że forum to reklama dla salonów ASO ,
Załosne !
|
Brak słów. Kolega MDM napisal to co trzeba, takze nie bede powtarzal sie. Powtorze tylko to co wczesniej, tj. znalazl sie jakis 'ćwok', który zasmieca konkretny temat, ktory jak malo który jest bdb opisany, a takze zalozony przez osobe, ktora na ten temat ma ogromna wiedze i sluzy pomoca. Natomiast kolega MDM nie jest cudotworca i magikiem, a takze nie pracuje w PCK, a to widze niektórych boli.