Cytat:
|
Napisał heko
Cytat:
|
ps. wróciłem z Krakowa i rzeczywiście na tych górkach 1,6 to byłby ciut za mały
|
I co, jak było, co zwiedziłeś :fcp9
...a co do górek to prawda...jak jadę w Polskę to jakoś tak płasko :fcp3
|
a jak mogło być dla kogoś z równin :fcp18 , piknie było, :fcp26 te widoki,wracając z Czorsztyna do Krakowa, z dala góry podziwiałem :fcp18 w wakacje z dala od jakichś długich "weekendów" trzaby do zakopanego wskoczyć :fcp23
ciiii, to post o stylizacjii,a tak szeptem, to miałem dwa dni na zwiedzanie,1- ojcowski park , i 2-zapora na czorsztynie,wcale silnik większy mi nie był potrzebny ,ale gdybym mieszkał w górach to zdecydowanie byłby za słaby,pojechałem podziwiać widoki a gdy trzeba było wyprzedzić , się wyprzedziło ,ale przy 160 to do ekonomicznych już nie należy :fcp11 , dlaczego szóstego biegu nie wsadzili :fcp9 brak wyobraźni u fordowskich inżynierów :fcp9
wprawdzie nie było to zbyt bezpieczne, ale dziecko sobie łóżko na tylnej kanapie zrobiło i całą drogę na leżąco spędziło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a na wakacje trzeba rolety w drzwi wstawić, żeby słonko nie dogrzewało, :fcp23
ps. ale teraz to już cicho :fcp24 , tutaj o stylizacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu pierwowzór stylizacji wogóle :fcp29 , ooooo a tak klamki wyglądają z trochę innej perspektywy :fcp3 :fcp3 :fcp3