View Single Post
Stary 06-05-2008, 21:39   #1
radekg32
ford::professional

Imię: Radek
Model: MK 5
Silnik: 2.0 TDCI AUTOMAT 180 hp
Rocznik: 2018
Domyślnie [ MK 1 ]stluczka i jej koszty

jak wyzej,dzis mialem kolizje ,wjechalem komus w " zadek " i skutki sa nastepujace u mnie :
do wymiany cala maska[az sie zawinela pod spod], zderzak przedni i belka zderzaka, obydwa reflektory,wzmocnienie czolowe gorne i caly grill i jego jakies tam mocowanie.Mechanik na podstawie cen forda wyliczyl mi koszt czesci na okolo 4 tys. :fcp6 [lol] plus robocizna okolo 1000 zł i powiedzial ze sciagnie zamienniki.Ja troszke poszukalem i znalazlem calosc za okolo max. 1000 zł, i teraz mam pytanko do Was moze znacie jakies fajne "szroty" w okolicach walbrzycha
czekam na jakies info w temacie
zalaczam fotki z telefonu wiec wybaczcie mi ich jakosc :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.