View Single Post
Stary 07-05-2008, 09:53   #5
szubek
ford::beginner

Model: C-max 2007
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Re: Wygłuszanie C-maxa

Dostawcą jest producent Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niezmiernie mili ludzie. To samo dotyczy mat second skin które można kupić bezpośrednio od producenta (jeszcze lepsza cena). Wystarczy się z nimi skontaktować.Przy obecnym kursie dolara ceny śmieszne ale niestety koszt wysyłki podwaja koszty (ciągle jednak wiele niższe niż w kraju naszym pięknym). Co do ilości .. ja w pierwszym rzucie zamówiłem jedną paczkę x 20 mat ( trochę ponad 5m2) i myślę że to na całą podłogę wraz z tylnymi nadkolami wystarczy.

Zdaję sobie sprawę że to poniekąd uzależniające Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na szczęście lub niestety portfel nie pozwoli mi długo kontynuować. W planie mam jeszcze resztę podłogi, drzwi ( zewnętrzną blachę i wewnętrzną), grodź ( tu będzie ciężko ale gdzie się wcisnę to się wcisnę) i dach.

Samochód mam od jakiś 4 miesięcy więc jeszcze żadnych skrzypień deski rozdzielczej nie usłyszałem to samo tyczy sie uszczelek. Zresztą część deski na podszybiu też będę wygłuszał :fcp12 więc może nigdy nie usłyszę. Generalnie w niektórych miejscach potworny szajsplastik. Się zastanawiam czy nie dać tego do tapicera.
szubek jest offline   Odpowiedź z Cytatem