Temat: [Ogólne] TravelPilot EX i mapa POLSKI
View Single Post
Stary 15-05-2008, 15:23   #30
pruchnik
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 115k,
Rocznik: 2004
Domyślnie Re: TravelPilot EX i mapa POLSKI

witam. takze jestem swiezym posiadaczem MONDEO 04' z radiem TRAWELPILOT EX.
Funkcja BT nie dziala, po nacisnieciu sluchawki pojawia sie napis MUTE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam fabryczny zestaw glosnomowiacy do noki 6210 i 6310, ktorego nie uzywam (bo mam inny telefon ). wiec moze moje radio nie jest wyposarzone w funkcje BT.
a teraz ciekawostka, ktora mnie raczej uswiadomila ze w moim radio nie ma funkcji BT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyslalem na forum numer VIN aby zidentyfikowac autko, i dostalem dokladne dane na temat wyposarzenia mojego MONDZIA. i jest napisane ze jest NAWIGACJA, ALE JEST TEZ ZE "BT-BRAK !!!
Moze sprawdzcie po numerze VIN i wtedy bedziemy wiedziec jak to rozpoznac. Ci co maja BT aktywne powinni miec w identyfikacji ze jest BT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam.

P.s. moze ktos chce kupic ten zestaw do noki ? bo mi lezy niepotrzebny a zaslania tylko podstawke pod napoje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pruchnik jest offline   Odpowiedź z Cytatem