Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A biały? Niby to tylko biały, ale ktoś na żywo widział białego Titanium lub Ghia? Póki co chyba rzadko wybierany kolor
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśłi ktoś widział to proszę o opinię jak się prezentował, bo ten na zdjęciu wg mnie wygląda więcej niż dobrze.
p.s. Czy ktoś z was próbował mieszać elementy Ghia z Titanium przy ustalaniu specyfikacji auta do zamówienia? Zupełnie nie podoba mi sie na przykład atrapa chłodnicy z Titanium, widziałbym w jej miejsce tę z Ghia. Albo odwrotnie, wziąłbym sobie Ghia i zamiast tego ordynarnego drewienka wstawił szczotkowany chrom z Titanium. Ktoś próbował podobnych szachów?
p.s. 2 Do azeta. Gdybyś dziś miał kupić Mondziaka wziąłbyś jeszcze raz silnik 1,6 125 KM czy dołożył do jakiegoś innego silnika?
Czy też może zamiast np dokładać do silnika, wziąłbyś jakiś gadżet użytkowy, nie wiem np. IVDC?
Trzeba przyznać,że katalogowe prawie 13 sekund nie wygląda najlepiej, ale może coś tu jest nakłamane? Ja mam silnik 1,8 125 KM Ghia, masy bardzo podobne i mój ma katalogowo jakoś 11.3 sekundy, a to mi dotąd wystarczało.
A nie zechciałbyś się smyrnąć do setki ze stoperem dla dobra nauki?