View Single Post
Stary 30-05-2008, 21:57   #69
micb
ford::beginner

Imię: Mic
Model: Volvo XC60 AWD Summum | Mondeo Mk3 VTech | Corvette C5 Targa
Silnik: D5 V-Tech | 2.0 TDCi V-Tech | LS1 5,7
Rocznik: 2009 | 2001 | 2000
Domyślnie Re: [Mk3] kombi pakiet RS ST

witam wszystkich serdecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na temat trafilem dzieki marco ktory napisal do mnie mejla w sprawie aukcji z allegro - kratki w zderzak do st swoja droga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
otoz niestety nie mam teraz czasu rozpisac sie na temat moich doswiadczen z mundkiem 2.0 tdci '01 ale powiem tylko 1 rzecz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1. da sie zamontowac zderzak z st do normalnych blotnikow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie jest to w 100% idealne ale gwarantuje ze niewielu zauwazy co nie siedzi jak powinno...

jako dowod zalaczam pare fotek mojego mundka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[attachment=1:1uclq35v]P1000467.jpg[/attachment:1uclq35v]

[attachment=0:1uclq35v]P1000465.jpg[/attachment:1uclq35v]

jest kilka mankamentow ktore niektorzy zauwaza od razu ale nie maja nic wspolnego ze zderzakami st a raczej z moim egzemplarzem - ale tak jak mowilem, o tym pozniej bo troszke sie spiesze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obiecuje opisac cala historie jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam!
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg P1000467.jpg (103.4 KB, 677 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg P1000465.jpg (94.2 KB, 676 wyświetleń)
micb jest offline   Odpowiedź z Cytatem