witam wszystkich serdecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na temat trafilem dzieki marco ktory napisal do mnie mejla w sprawie aukcji z allegro - kratki w zderzak do st swoja droga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
otoz niestety nie mam teraz czasu rozpisac sie na temat moich doswiadczen z mundkiem 2.0 tdci '01 ale powiem tylko 1 rzecz
1. da sie zamontowac zderzak z st do normalnych blotnikow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie jest to w 100% idealne ale gwarantuje ze niewielu zauwazy co nie siedzi jak powinno...
jako dowod zalaczam pare fotek mojego mundka
[attachment=1:1uclq35v]P1000467.jpg[/attachment:1uclq35v]
[attachment=0:1uclq35v]P1000465.jpg[/attachment:1uclq35v]
jest kilka mankamentow ktore niektorzy zauwaza od razu ale nie maja nic wspolnego ze zderzakami st a raczej z moim egzemplarzem - ale tak jak mowilem, o tym pozniej bo troszke sie spiesze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obiecuje opisac cala historie jutro
pozdrawiam!