Nie trzeba byc super bystrym zeby uznac wyzszosc szczoty nad gabka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak wiadomo wszyscy maja swoje patenty . Nigdy nie mylem auta na sucho zawsze myje wpierw pod cisnieniem woda z aktywna piana . wiadomo potem wiaderko szampon no i szczota
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gabka kiedys zalatwilem felgi w moim mercedesie po tym podziekowalem jej na zawsze za wspolprace .
co innego myc ferrari co w salonie stoi a co innego focusa gdzie sie jezdzi wszedzie i na nim zawsze gdzies drobinki piasku zostana . Wyobrazcie sobie co jedno ziarenko przyklejone do gabki potrafi zrobic z lakierem . Ty tego nie zobaczysz bo wszedzie jest masa piany . A ty sobie jezdzisz tym ziarenkiem piasku przez dobry kawalek auta zanim wlozysz ja zpowrodem do wiaderka . Ja mam szczorke z wlukien szklanych nie ma szansy zeby ziarenko przylepilo sie do szczytu takiego wloska i rysowalo lakier . ziarenko zawsze zeslizgnie sie po wlosie dalej az do wymycia szczotki w wiaderku .
Pozatym bylem kiedys na pokazie w nowej myjni recznej gdzie myli auta profesionalisci i wiezcie mi zaden z nich nie mial w reku gabki . Tylko irchy szczotki i skrapy . Gabka to moga sobie myc auta dziewczyny w slabym teledysku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.