Cytat:
|
Napisał pike
@docento dzięki nie pocieszyłeś mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To do czego służy ta nokia ....ma dokładnie taki sam kształt jak na zapodanym przez Ciebie rysunku....@vtec..jak zdejmiesz osłonkę przy nogach kierowcy to przy dywaniku pod spodem jest taka wolna przestrzen ...i tam jest podwieszony ten moduł...na takiej blaszce. Jutro zdejmę jeszcze raz osłonę i postaram sie zrobić komórką fotkę...pewnie nie będzie najwyższej jakośii bo nie moglem go całkiem wyjąć bo podpięty był jakimś kablem z tylu i nie chciałem odpinać bo kiepskie dojście.
Czyli mimo iż mam ten moduł z telefonu lipa?
|
ten moduł ma taki sam kształt i miejsce montażu bez względu na to czy jest to zwykły zestaw hand free , czy bt lub system rozpoznawania mowy .
powinieneś mieć pod podłokietnikiem złącze do bezpośredniego podłączenia telefonu (do tego służy ta nokia , jest to kablowy interface między telem a radiem)
Jeśli chcesz mieć BT to wymień ten moduł na taki (4M5T-19G488-AY FINIS:1476159 CENA 866.20 BRUTTO ) a będziesz miał jeszcze głosowe sterowanie sprzętem.
do VTEC - nie wiem co tam masz , w każdym razie ja w tym miejscu nie spotkałem jeszcze żadnego modułu . Jeśli to moduł BOSCHA to podaj numer i sprawdzimy