Odgrzebując ten już dość stary post chciałem napisać iż w końcu uporałem się z w/w usterką. Okazało się że było zwarcie na skrzynce bezpiecznikowej, dodatkowo rozwaliło czujnik temp. (wypchnęło tą plastikową część - poniżej na foto). Mechanior który mi to robił obszedł skrzynkę bezpiecznikową. Chętnych do reanimacji mojej skrzynki bezp. w rejonie Tarnowskich Gór nie znalazłem. Przy okazji mierzenia voltomierzem wtyczki tam gdzie wkłada się czujnik okazało się iż zamiast 12 V było zaledwie 1V z hakiem po przekręceniu zapłonu. Przyjemność mnie ta kosztowała 300 zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :563: :565: :567: :fcp24 :fcp15 :552: :551: Być może komuś się przyda to co tutaj napisałem, bo przeglądając Nasze Forum widać że ten problem się pojawia w MK VII
pozdrawiam
Mr.T
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.