witaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dawno sie nie odzywales juz (daj znac na pm czy chcesz jeszcze zobaczyc te progi to dam ci namiary)
co do felg to mi moje zalatwil znajomy i o ile wiem to przywiozl z niemiec uzywane w takim sobie stanie i troszke trzeba bylo poprostowac ale bez problemu do odratowania; bede z nim dzisiaj rozmawial i zapytam jak to wyglada; zdarzylo mi sie tez ze dokupowalem jedna taka felge i znalazlem tanio na allegro za 350zl - odrestaurowana (nie byla nigdzie spawana) i swiezo polakierowana wiec jak znajde namiar to tez moge zapytac czy jeszcze sa bo pamietam ze ow czlowiek mial ich znacznie wiecej;
felgi same od siebie pasuja bez problemu; ja mam na moich oponki 40/225 teraz; mialem 235 wczesniej i 215 i mysle ze 225 to w sam raz dla mojego silnika ale ty mozesz spokojnie dac sobie szersze; co do opon to jesli chcesz nowe to mam tez dojscie do hurtowni w niemczech i maja bardzo tanio; dla porownania najtansze oponki 225/40/18 w polsce mozna wyrwac za na oko 500zl za sztuke; dobre opony chodza po 800-1000zl za sztuke (micheliny pilot ps2 / pirelli p-zero rosso itd) a ja niedawno kupilem komplet maxxis costam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 225/40/18 Y za 1500zl nowki z naklejkami itd; zrobilem na nich juz z 6 tys km przejezdzajac cala europe i powiem tyle ze jedyna roznica jaka odczuwam to na bardzo mokrej nawierzchni lubi czasem obrocic przednimi kolami jak mocno depne - nawet w srodku biegu; poza tym jezdzi sie bez roznicy wiec biorac pod uwage ze za kolejne 25k km (czyli moze na poczatku roku przyszlego w moim przypadku) bede musial kupic nowe opony tak czy siak to mimo wszystko wole oszczedzic 1,5 tys zlotych i kupic sobie cos innego... ale to tylko taka mala dygresja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wracajac do felg - do tego dochodza jeszcze dekielki czy kolpaczki jak kto woli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. te chodza po 100zl za komplet na allegro... w fordzie nie pytaj lepiej
dowiem sie czy da sie cos zalatwic ale zanim bede pytal to powiedz jeszcze ktore chcesz? jaki wzor bo byly dwa... ten ktory ja mam czy ten pozniejszy z wieksza iloscia ramion?