Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć
panowie zamawiałem moduł taki jak pisałem czyli 1476159 bt/vc język angielski a ford w swej wielkiej wspaniałomyślności zamienił ten numer na nowy 1510863 czyli bt/vc a język to sobie programujemy do wyboru z listy (oczywiscie bez polskiego ) jak na razie moduł nie miał problemu z e znalezieniem jakiegokolwiek telefonu . są problemy z synchronizacją połączeń . nie ma książki adresowej ale są numery wybierane , odebrane i nie . zapomniałem sprawdzić sms ale to w weekend bo do końca tygodnia mam urwanie głowy . co do anten za 39 pln kolega jacax miał problemy z trzymaniem się drogi ale to nie wina anteny .moduł nawigacji (dvd) ma wbudowany żyroskop i bardzo ważne jest usytuowanie w.w. modułu - chodzi o to że ma on leżeć w poziomie i być solidnie przytwierdzony do auta bo inaczej żyro wariuje
ps1 tak na dobranoc schemat podłączenia tego zestawu z "pięknego" rysunku parę postów wyżej (problem mute chyba rozwiązany)
ps2 nalepka z kodem na radio to efekt lenistwa pewnych pracowników serwisu przy przeglądzie zerowym (przedsprzedażnym) , normalnie do odtwarzacza doklejona jest wlepka z dwoma kopiami kodu jedną należy wkleić do instrukcji audio , drugą zazwyczaj do rejestru obsługi (gdziekolwiek byle nie została na odtwarzaczu)
|