View Single Post
Stary 02-07-2008, 17:19   #100
Marco_Polska
ford::average

Domyślnie Re: [Mk3] kombi pakiet RS ST

Strzałka ja właśnie założylem dwa dni temu na swojego Mondzia felgi dokladnie takie o jakie pytasz eng. Powiem tak trudno je kupic bo sam szukałem z 2 miesiace. W koncu zdecydowałem sie kupowac po sztukach bo nie bylo kompletów. To co pokazał micb to jest super cena 900 zl to jak za darmo. Ja swoje kupowałem w cenie 300-400zł za sztuke z tym ze dwie musialem od nowa wypolerowac i pomalowac. W sumie wyszlo tak (tu sie wszystkim michy uciesza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) , ze jak mialem już trzy ktore wyszły mnie 900 zl to jedyna na allegro byla za 500zl wtyedy tez pojawily sie 4 szt za 1300 zl i je kupilem!!! W ten super tylko mi znany sposob stalem sie posiadaczek 7 felg! hahahaha. teraz zalozylem za mondla 4 a trzy mam do sprzedania.

Co do mojej przerobki na ST to mam juz wszystkie czesci ale chyba z tym tez dupa bo za 2-3 mies kupuje sam słuzbowy dla siebie i wybor padnie na VW wiec nie bede prawdopodobnie nic przerabial. Poniżej zamieszczam swierzutkie zdjecia mojego MKIII. Z rzeczy ktore dokupilem to nowe oryginalne skory Forda (maja ok 10 mies) ma pomalowane odbojniki na zderzakach, lotka na klapie, gril od ST pasujący do normalnych zderzakow no i ksenony (spryski leżą w garażu, kseony kostki sam przerobilem).
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 1.jpg (225.0 KB, 462 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 2.jpg (240.2 KB, 465 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 3.jpg (244.8 KB, 467 wyświetleń)
Marco_Polska jest offline   Odpowiedź z Cytatem