Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 14-07-2008, 17:31   #568
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał PAFFCIO
Cytat:
Napisał BearM
Cytat:
za free?? w to, to za bardzo nie uwierzę ale jak cena będzie rozsądna to na zestaw do sedana (4d) też chętnie reflektuję...
dodatkowo na spojler na klapę od bagażnika bo w Ford Polska do sedanów tego nie mają...
Więcej wiary w ludzi Mr. Paffcio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie: klosze będę miał jako dodatek do tego co zamawiam. I może nie do końca zupełnie za darmo... skoro ktoś deklaruje taki gest :/ Teraz dla mnie najważniejsze jest sprawdzić czy światła z wersji azjatyckiej pasują do europejskiej- w szczególności 5-d.
O spojler nie pytałem się bo kupiłem go w PL.
Wiara, wiarą a praktyka, praktyką :fcp2
Niestety światełka z hatchbacka różnią się od tego z sedana, tak samo jeżeli chodzi o tylne pióro. Tak więc, po przerobieniu tego na gruncie polskim stwierdzam, że w POLSCE nie ma spojlera na tylną klapę do wersji 4 drzwiowej (sedan) :567:
co za tym idzie moje pytanie niestety jest aktualne.
Jeżeli więc udałoby Ci się cokolwiek z chinolami załatwiać to mam prośbę byś pamiętał o tej rozbieżności.
Pozdrawiam
czyli jednak nie jesteśmy w europie :fcp27 w oficjalnym katalogu po polsku pisze co pisze a jak się pytasz to nie ma tego co niby jest dostepne o ile zapytasz się dilera, a jak się zapytasz to diler wystawi oczy jakbyś zapytał się czy są bilety na marsa :fcp27 poprostu po góralsku :fcp27 piknie :fcp27 %$$#@^$%#%$

ps. paffcio- chcesz spojler do sedana ? (sam chcę ) :fcp27 dzwoniłem do gościa, i oczywiście czy jest ,jak sam mówi ,to pewnie sami nie wiedzą, ale możesz mieć za ..................6880 zł brutto, poprostu musisz zamówić cały zestaw MS Design który niby tyle kosztuje i niby będziesz miał ( będziemy mieli )spojler i parę innych rzeczy w ciągu miesiąca.jak znam życie z poślizgiem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :573: samego spojlera nie ma ,ale w zestawie jest, niby europa a jakbym w polsce się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obracał