View Single Post
Stary 20-07-2008, 22:11   #135
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Re: Spot łódzkiej grupy

No tak ... zapomniałem o krotkiej relacji...

No więc tak, na spota przyjechałem lekko spóźniony z powodu zamieszania jake spowodowali nasi kochani drogowcy zamykając mi wycieczkową (jak się potem okazało nie tylko mi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Dziś frekwencja dobrze dopisała i na spocie pojawiło się 10 samochodów, z czego niestety tylko 9 zostało sfotografowanych. Samochody pozowały wdzięcznie, tylko ciutkę czasu zeszło nam z ustawieniem się na własciwych pozycjach, za co chyba winą możemy obarczyć Antka, który wbrew wszelkim ustaleniom ustawił sie w troszkę nie tym miejscu, przez co kilka osób musiało zabawić się w ogrodników Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Grill działał, mimo że poskładanie go zajęło trzem osobom (w tym mnie ) jakieś 15 minut, czego nie można znać za dobry rezultat. Niestety nikt nie pomyślał o szczypcach do przekładania kiełbasek, więc ja i motorek ciutke poparzylismy palce (drobiazg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

podczas naszego spota pojawił się tez jakiś klub opla, który wyglądał na lekko zniesmaczony tym, że zajeliśmy im lepsza miejscówkę (znaczy ławeczki przy "źródełku"). Swoją droga to dlaczego nikt nie robił im zadnych zdjęć ??

P.S.
I co by to było jakby ktoś połowicę ze sobą zabrał ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bidaczka by sama stała i słuchała, ewentualnie jeden z nas miałby dziś zatrute życie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem