Cytat:
|
to jakaś elitarna ekipa? :fcp3 można się jakoś podłączyć czy trzeba spełniać konkretne wymagania??
|
Kolego jedynym naszym wymaganiem jest przyjechanie na spota, który jest wcześniej umówiony w odpowiednim wątku. Żadnych innych brak.
Co do spota dzięki wszystkim za tak liczne przybycie(jestem w szoku że tyle osób i aut).
Na następnym można się pobawić przy autkach, jak co poniektórzy są chętni i coś pokombinować. Grill nie był wcale taki zły i nawet został na następny raz, także będziecie sie mogli chłopaki popisać szybszym skręcaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W rozkręcaniu lepiej Nam poszło a szczególnie motorkowi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do połówek można kiedyś zoorganizować spota z połówkami, tylko nie wiem czy się nie wynudzą siedząc tak 5h przy niepilnowanym grillu i grupie chłopaków co chwila zmieniających miejsce i gadających non stop o autach
Dzięki jeszcze raz za spotkanie i do następnego byleby ich było więcej w takim gronie lub większym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Światła mi się nie świeciły(zostało sprawdzone)
P.S.2 Mouzes coś popsuł u mnie w aucie??