Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć
Chciałbym serdecznie podziękować koledze @docento za pomoc przy module w moim mondziaku. Musze powiedzieć ze działa to rewelacyjnie. Moja nokia N70 wykrywana jest automatycznie . Połączenia nawiązywane są bez żadnych problemów, a przede wszystkim nie zrywa połączeń. Na początku nie widział moich kontaktów z telefonu lecz po wgraniu aplikacji .sis dla nokii car contact widziane są przynajmniej połączenia przychodzące i wychodzące , z których oczywiście mogę korzystać nawiązując połączenia.Pokazuje nie tylko numer telefonu ale osobę z mojego opisu w telefonie. Działa wybieranie numerów głosem .Można zaprogramować numer powiązany z osoba lecz dosyć to czasochłonne. Udało mi sie raz wybrać połączenie przez opcje nokii(na pewno użytkownicy nokii wiedza o co chodzi z komunikatem "nie znaleziono odpowiedników", lecz pojęcia nie mam jak mi sie to udało. Troszkę o sterowaniu głosem.....działa wszystko od klimatyzacji przez CD, telefon. Wszystkie komendy wydawane intuicyjnie a zawsze pomocą służy opcja HELP. Trochę dziwnie wygląda jak mam otwarta szybę i rozmawiam z samochodem ale powiem ze zabawa naprawdę przednia i wprawia w ogromne osłupienie ludzi którym to pokazałem. @docento jeszcze raz wielkie dzięki za konfiguracje i pozytywne załatwienie sprawy....
|