View Single Post
Stary 23-07-2008, 21:55   #324
mkrek
ford::average

Model: Escape
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2020
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Kol. @pike, już trochę pogrzebałem w temacie aplikacji .sis. Niestety moja nokia 6230i nie ma symbiana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to sobie nie zainstaluje. W związku z tym, czy jest możliwość skopiowania kontaktów do książki adresowej w denso w inny sposób albo inną aplikacją działającą pod 6230i?? dodam, że próbowałem wysłać jako wizytówkę przez bluetooth, ale to nie działa.
No i druga sprawa: komendy głosowe... Ta kobita gada mi po francusku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakieś tam podpowiedzi. Dodam, że denso mam ustawione w opcjach wyświetlanych po angielsku, ale gada ta babeczka dalej po francusku. W jaki sposób przestroić żeby komendy głosowe wydawać co najmniej po angielsku?
Kierując te pytania do wszytkich kolegów mam nadzieję, że ten temat nie przekształci się w "płatny", bo zaczyna mi takim zalatywać. Może jest jeszcze szansa na darmowe porady.
Pozdrawiam
mkrek
mkrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem