View Single Post
Stary 23-07-2008, 23:22   #32
mayall

Domyślnie Re: co kupicie po Focusie ?

a ja swiezo po kupnie tez mniej wiecej.. z reszta stali bywalcy forum wiedza jakie przejscia mialem.. na wejsciu trzasnely mnie po kieszeni wtryski (komplet) - od tego czasu odpukac cud miod.. przebieg nieduzy, na paliwo uwazam, filterki pozmieniane... zamierzam przeganiac sie tym autem ze 3 lata.. nad nowym pomysle dopiero wtedy.. ale prawde mowiac nie ufam zbytnio zadnej produkcji.. ani niemieckiej, ani japonskiej, ani francuskiej.. teraz wszystko jest robione tak, aby jak najbardziej skrocic czas zycia produktu.. dlatego wszystko mniej trwale..

ale skoro juz o marzeniach rozmawiamy to swego czasu chorowalem na opla signum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nadal mi sie sylwetka bardzo podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum... i strasznie kreca mnie saaby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ciekawe jak z ich awaryjnoscia jest..hmm
  Odpowiedź z Cytatem