View Single Post
Stary 24-07-2008, 15:47   #329
mkrek
ford::average

Model: Escape
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2020
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

a masz może listę komend po francusku?? po francusku to ja bym wolał co prawda co innego raczej :fcp12 , ale jak trzeba to i mówić bym się nauczył. proste rzeczy "radio", "CD" czy "klimatizacjon" już umiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . niestety nie wiem jak wyglądają inne komendy głosowe po francusku. ze złości powiedziałem w końcu do tej pani d...a i włączyła mi CD2 :fcp15 , ale przecież przy dzieciach tak do nie powiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no i doradźcie z tym nawigowaniem - kilka postów wyżej. co bym nie robił, to nie nawiguje. pokazuje cały czas aktualną pozycję (i robi to dokładnie podczas jazdy), ale czasami jak zgubi trasę to nie wytycza nowej i co gorsza nie pokazuje tego okienka z następnym manewrem. sprawdzałem w navi i niby wszystkie satelity są (znaczy jakieś numerki przy nich), więc antena rachej jest dobra.
poradźcie coś...
mkrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem