View Single Post
Stary 26-07-2008, 20:52   #343
arek205
ford::beginner

Model: Focus Titanum
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał mkrek
MDMcapital - dzięki, poczekam może kol. @docento się odezwie w tej sprawie. jeśli nie to nauczę się francuskiego :fcp18
mam jeszcze prośę, gdybyś mógł coś odpowiedzieć dlaczego mapa mi nie nawiguje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak pisałem jest to toyota 07-08. moją pozycję cały czas uaktualnia podczas jazdy, ale nie wyświetla mi okienek z następnym manewrem i dość słabo wyszukuje nową trasę. kończy się tak, że patrzę na ekran i jadę sobie innymi drogami a wyznaczoną, zieloną trasę widzę gdzieś z boku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakiś pomysł??
Mozesz miec antene GPS popsuta tak jak ja mialem poniewaz antena na dachu nie ma zadnej uszczelki wiec woda tam sie latwo dostaje... Polecam zakup za 39 zł za allegro nowa mala antenke gps i dziala bardzo fajnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.