ech no i skonczylem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wreszcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i na tym zakoncze, bo wiecej do szczescia mi nie potrzeba. efekt: 120 na liczniku i nie musze zglasniac radia aby zabic dzwiek opon . a nie lubie sluchac glosno radia , raczej leci cichutko w tle. teraz bardziej slysze ocierajaca sie skore na fotelach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.i wiatr na zewnatrz. poprzednio jak jechalem 90 z kims ta sama droga to wstyd mi bylo ,ze jest tak glosno w aucie. niestety wszechobecny plastik sam w sobie wydaje dzwieki, ale z tym juz sie nie da nic zrobic. nie ma dudnienia jak jest normalna droga. a silnik hmmm to samocchod wiec powinien byc slyszany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a jak to wyglada , ano na nadkola nakleilem 2 warstwy mat polimerowych tak na wszelki wypadek.na reszcie elementow pojedyncza warstwa. dupy od poczatku dalem, bo nie uzywalem opalarki. wiec pierdzielilem sie w wycinanie, docinanie, nacinanie. na drugi dzien uzylem opalarki i praca szla duuuzo szybciej. platy naklejalem cale a pozniej opalarka dociskajac walkiem do malowania. pieknie sie formowala. w bagazniku jest troszke oryginalnego tlumienia. na nie tez polozylem maty. po opalarce kleilo sie nawet do tak chropowatego podloza, ze az bylem w szoku. w sumie kupilem takze maty bolla z warstwa tapicerki na wierzchu do bagaznika, ale musze powiedziec ,ze jest to badziew. lepiej oklejac normalna polimerowa z tego powodu ze jak jest wglebienie to material potrafi sie odkleic od warstwy polimeru.no i latwo stopic ten material.
koszta.a wiec tak: kupilem litr benzyny estrakcyjnej ,4 metry mat polimerowych plus metr polimerowych z tapicerka za co w sumie zaplacilem 340 zl. opalarke mialem. ale za 60 zl mozna kupic. wiec calkowity koszt max 400 zl.
jeszcze o efektach. mam elektryczny reczny. przy zapalonym silniku ledwie go slysze jak go zaciagam -przy zgaszonym radiu. po lewej stronie ya nadkolem sa trzy kostki dosyc spore. nie mam pojecia do czego sa, ale nawet nie sa przymocowane. tak sobie powiewaja i stukaja. warto je przymocowac.
podsumowanie: warto poswiecic te 340 zlotych. w aucie jest wreszcie przyjemnie. jak sie wjedzie w dziure to slychac walniecie , ale jest stlumione. jak sie wjezdza na kanal, to nie slychac tylu, bardziej z przodu zbiornik od spryskiwaczy.
POLECAM.
jeszcze cos. mialem dylemat, czy kupic APP czy Bolla. chcialem kupic APP, ale w poblizu byly tylko bolla. pozniej dowiedzialem sie ,ze boll i app biora maty od tego samego producenta. wiec mam bolla
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.