Dokładając swoje 3 litery do tematu...
Znam miezłą miejscówke ukrytą w lesie, duży sztuczny staw z gigantyczną plażą, rowerami wodnymi (10zł/1h), można rozpalić grilla ( 15zł za rozstawienie grila jednorazowo) można pływać jest boisko do siatki a i są jakieś konie (stadlina) jest bar zapiekanki itp co tam jeszcze no w weekend jest spoooro ludzi ale na plazy nie jest jeszcze ciasno (bo jest na prawdę gigant) a jest jescze możliwość wynajęcia domku na noc dla 4 osób za 40zł (ale nie sprawdzałem) i uwaga wynajmujących bardziej interesuje kwota 40zł niż te 4 osoby... :fcp2 mowa o Tuszyn Młynek! Zaraz za Rzgowem. Z bałut to jakieś 25km (wg. zumi 23.6km)
Osobiście bardzo lubię to miejsce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem tkwi w tym że najlepiej być tam wcześniej by rozeznać się w terenie i zajć najlepsze miejsca (jak biwokować to w\najlepszych warunkach) albo w tygodniu! Raz byłem we wtorek o 11.00 to proszeeeeeee PAN I WŁADCA :fcp14
Ogólnie kultura jest, miejsce w sam raz na wypad za miasto z drugą połówką lub rodziną - oczywiście ja COŚ sugeruje :fcp3