duze moze nie , ale slyszalne lub nieslyszalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak jak pisalem: tyl sie sporo wyciszyl i az by sie chcialo zrobic drzwi i przod
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pare spraw jakie jeszcze znalazlem,albo zrobilem:
-sprawdzic czy oslonki tylnych teleskopow nie odpadly od gum u gory. powinny byc sztywno. producent uzyl chyba jakas ekologiczna gume, bo u mnie wyglada juz jak próchno. do zlapania tego do kupy uzylem tasmy samowulkanizujacej sie. do kupienia w castoramie, czy jakims sklepie z elektronika/elektryka.
-sciagnalem oslone klapy i w gornej czesci nakleilem platy maty na ta oslone oczywiscie , dzieki temu usztywnila sie troszke. nie dudni juz tak.dodatkowo przykelilem przy zatrzaskach filce meblowe z dziurka po srodku. dzieki temu nie tlucze sie juz tak.
mysle ,ze tak powinno sie zrobic wszystkie palstiki, ale mi sie nie chce
co do drzwi, to mysle ,ze dobrze by bylo poprzyklejac paski maty na wewnetrzana strone plastikow , aby je usztywnic,ale ... nie chce mi sie
ogolnie teraz , jak jest normalna droga, to jest duzo lepiej i ciszej ,ale malo ich w szczecinie ...ja dazylem do tego aby na wybojach albo mocno chropowatym asfalcie z łatami co 10 metrow ograniczyc dzwieki typu " buda Nysy" , a takze aby ograniczyc dzwiek opon na asfalcie i to sie udalo mniej lub wiecej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szkoda ,ze nie mialem urzadzen do pomiaru glosnosci, wtedy wszystko byloby poparte naukowymi danymi , a tak , to tylko wyobraznia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozostala.
jesli masz dyktafon: przejedz sie po jakiejs sredniej drodze nagrywajac dzwieki. pozniej wycisz auto i powtorz nagranie na tej samej drodze. zawsze to bedzie jakies porownanie. zaluje, ze tego nie zrobilem.
kobita mi mowi:"no jest ciszej" tylko nie wiem, czy po to ,abym sie odwalil
jakkolwiek jestem zadowolony z efektow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 120 i tyl nie chuczy, a to duzo