View Single Post
Stary 29-07-2008, 23:14   #350
mkrek
ford::average

Model: Escape
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2020
Domyślnie Re: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

@docento, nie masz powodów żeby się obruszać. widać przecież, że udzielasz się na forum, co w swojej oficjalnej treści musi być z założenia bezpłatne.

jeśli chodzi o wiedzę...- wiem, że wiedza to drogi towar, bo sam taką dysponuję zawodowo (co prawda w innym zakresie) i otrzymuję za nią zapłatę.

co do numerów konta a w nawiązaniu do mojego wcześniejszego postu, że zaczyna forum zalatywać na płatne, to chciałbym Ci zakomunikować, że miałem kontakt od osób z forum, które w swoim opisie nie mają numeru konta a na PW ofiarowały mi pomoc w cenie 100 zł w temacie denso (nota bene nie mam do nich pretensji - takie były ich warunki i przyjmuje je lub nie). stąd też wyrażanie przeze mnie nadzieji, że są jeszcze osoby, które pomogłyby z pasji do tematu (czyt. nieodpłatnie - odpłatnie taką pomoc oferują też w ASO). ponieważ jestem akurat w tym temacie zielony dużo grzecznie pytałem, ale nie otrzymywałem oficjalnej odpowiedzi, co pozwoliło mi wyciągnąć wnioski, że pomoc mogę otrzymać jedynie odpłatnie.

jeśli więc jesteś w stanie tej tezie zaprzeczyć, to spróbuj pomóc mi w moim problemie "braku navigowania i okienek z następnym skrętem". wiele w tym temacie już danych podałem (od strony 17) a jeśli trzeba, to podam jeszcze dodatkowe tylko nie wiem jakie.
jeśli (jak zrozumiałem z początku Twojego postu) mógłbyś pomóc też w temacie BT to "part number" postaram się odnaleźć. proszę jednak o wyrozumiałość, bo na razie nie wiem gdzie go szukać a po drugie do końca tygodnia rozstaję się z autem.
wierzę, że po tych wyjaśnieniach zrozumiecie powody dla których pisałem wcześniej przytoczony post.
jeszcze raz pozdrawiam
mkrek
mkrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem