Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 30-07-2008, 19:06   #607
BearM
ford::average

Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Witam popołudniową porą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odpowiadam po kolei:
1.
KEISIM: ja też nie mam odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niestety chińczycy wariują na punkcie olimpiady i tylko o tym myślą; jeżeli zaś chodzi o panel- ja chciałbym by po prostu był to także komputerek na którym da się postawić np. Automapę- nie wyobrażam sobie jak może działać mapa nawigacji "made in china"
2.
RALLYGAN: już wczoraj ładnie wypisałem formularz na stronie www i wysłałem; no i grzecznie czekam na odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3.
OGÓLNIE: dzisiaj w Fordzie w Kielcach widziałem czarnego kombi 2.5T; zmieniono w nim fabryczne halogeny na te z akcesorii- okrągłe ze srebrnymi obramowaniami na jasnoszarym tle; wyglądało tak super- że sam sobie je zamówiłem; jak mi za tydzień zamontują to wrzucę fotkę
4.
PYTANKO: kto wie w jaki sposób uruchomić opcję automatycznego blokowania drzwi gdy samochód ruszy? dzisiaj pytałem się w serwisie- za bardzo nie mogli mi pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam,

Michał