Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 01-08-2008, 16:33   #636
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał BearM
Praca domowa odrobiona. Wreszczie dostałem odpowiedź z Chin odnośnie akcesorii- zaznaczam że wszystkie ceny są skalkukulowane loco Państwo Środka. Dla ułatwienia przeliczyłem na USD:

1/ Spojler: 68,82 USD
2/ Przedni zderzak z grillem: 175,88 USD
3/ Tylni zderzak: 80,29 USD
4/ Tylna lampa: 49,71 USD
5/ Tylna lampa wykończona chromem: 72,65 USD
6/ Składane boczne lusterko z kierunkowskazem: 128,09 USD
7/ Panel dekoracyjny bok (tam gdzie wersja europejska ma kierunkowskaz): 7,65 USD

Ceny można uznać za BARDZO konkurencyjne- do sprawdzenia pozostaje tylko fakt czy pasują do wersji europejskiej oraz jak zorganizować transport.

Pozdrawiam,

Michał
hmmmm spojler 68,82 usd , normalnie zdziercy ,miało być za pół miski ryżu a nie za ........... :fcp15 145 zł :549: :550:
:fcp26
a pewnie z tysiąc będzie kosztowała przesyłka
piszę się , na coś tam za takie pieniądze piszę się. tylko kto do chin pojedzie po to ? a może zrzucimy się na bilet dla jednego z nas ?
to ile tam mondeo kosztuje z 5000 $ :fcp9
Cytat:
Napisał Rallygan
Cytat:
Napisał PAFFCIO
No to super...
ale mam 3 pytania uszczegółowiające :fcp2
1. Spojler do sedana?
2. Tylny zderzak z dyfuzorem?
3. Tylna lampa ledowa?

Jeżeli odpowiedzią jest 3 x tak, to po zweryfikowaniu czy to pasuje do europejskich wersji, poprosiłbym o uwzględnienie w ewentualnym zamówieniu ww elementów ( oczywiście lamp tylnych 2 sztuki ;-p )
Jeżeli odpowiedzi na pytania Paffcia będą na tak to ja również piszę się na zestaw:
1) Spojler
2) Lampy ledowe
3) Zderzaczek z dyfuzorkiem

PS Mam nadzieje, ze ten temat wypali, bo nagrzalem sie jak szczerbaty na suchary :fcp27
potwierdzam :fcp29 a może cały pakiet :fcp4
Cytat:
Napisał PAFFCIO
Cytat:
Napisał keisim
.. co miałeś na myśli pisząc "...czyli można..." ? Jeżeli chodziło Ci o kamerkę to moim zdaniem jest podłączana do wejścia A/V a nie USB czy SD...
tak, tak...trochę wątki się poplątały :fcp2
Na spociku rozmawialiśmy o położeniu w naszych audio wejścia AUX i zastanawialiśmy się dlaczego nie ma USB...a tu proszę, usb, karty...wszystko co potrzebne... no i chyba nieco lepiej się prezentuje od tego poprzedniego (że o podświetleniu blue lub red nie wspomnę)
tak czy siak, Ty i ja to już 2, jeszcze 2 i można ciągnąć :fcp26
może ja, tylko mam wątpliwości czy to do silwera będzie pasowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radyjko mnie ciekawi, ale ze te pieniądze trochę :548: strach mi brać w ciemno ,czekam na dalsze szczegóły
a lampy ledowe ? szyna CAN będzie musiała parę ledów zapalić, czy nie będzie z tym miała problemów ?