Koledzy (i Koleżanki- jeżeli takie są
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Powiem jak ja to widzę:
1/ Postaram się pomóc każdemu kto o to poprosi- a ja tylko będę w stanie.
2/ PAFFCIO dostał numer bo na ten temat zeszła nasza rozmowa. Jeżeli ktoś jeszcze go chce- również otrzyma. Wystarczy wiadomość na Priv'ie. AZET- Tobie już posłałem bo rozumiem że chcesz pogadać na ten temat.
3/ Części dla siebie zamówiłem z rozpędu- nie wiem czy będą mnie kosztowały 50- czy 200 USD. Stało się- po prostu bardzo chcę mieć te lusterka. Czasami robię coś z rozpędu- tym razem jednak uważam że nie mam czego żałować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4/ Części wolę dla kogoś zamówić gdy będę pewien że pasują- chyba że ktoś już sprawdził że sedan "made in china" odpowiada sedanowi z Europy. Chcę uniknąć sytuacji gdy ktoś się rozmyśli gdy dowie się że jednak nie pasują.
5/ Poczekajcie aż otrzymam informację o kosztach przesyłki- z racji objętości (zwłaszcza zderzaki) raczej nastawiam się na transport morski: 6-8 tygodni. Wiadomośc wrzucę- wtedy sami powiecie na ile Was to ineresuje.
6/ Jeżeli zainteresowanie będzie bardzo duże (hurtowe)- zainteresuję tym tematem GETCAR. W końcu firma w Chinach, ta dla której ja pracuję oraz oni należą do jednego Właściciela.
Pozdrawiam,
Michał