Cytat:
|
Napisał BearM
Pogratulować- pogratulować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja powiem więcej- zrobiłeś już 2 rzeczy najważniejsze dla każdego prawdziwego faceta:
1/ masz super córeczkę Polę
2/.... kupiłeś Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chociaż może się okazać że już wszystkie- bo może dom już stoi, a przed nim rośnie posadzone przez Ciebie drzewo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dzięki dzięki
:fcp29
Cytat:
|
Napisał BearM
Zanim zacznę cokolwiek zamawiać- "uświadomię" zainteresowanych kosztami przesyłki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli pamięć mnie nie muli- masz Kombi, więc z całej listy chińskich gadżetów możesz być zainteresowany składanymi lusterkami z kierunkowskazami i ew. maskownicą na boki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
hhmmm nie wiem, jutro będę wiedział na 100% ale wydaje mi sie że światełka z tyłu we wsztskich wersjach są takie same (na razie to tylko wrażenie "organoleptyczne" :fcp3 ale tak mi się wydaje dziś się przyglądałem mojemu i sedanowi i wydawało się że nic nie zmienili) ... jutro ASO mi potwierdzi na 100% więc i lampki bym sobie zmienił bo LEDy wyglądają przednio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.