Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo
Leonzaw, po pierwsze GRATULACJE! :fcp2 Wszystkiego dobrego dla całej rodziny a zwłaszcza dla najmłodszego nabytku :fcp2
Niestety moim zdaniem kwota 175? nie dotyczy przesyłek..."Oprócz towarów, o których mowa wyżej, podróżny może przywieźć rzeczy o łącznej wartości nieprzekraczającej 175 euro, a jeżeli nie ukończył 15 roku życia - 90 euro."
Pani od pierwszego radyjka nadal nie odpowiedziała ale dostałem instrukcję do drugiego radyjka. Po krótkim przeglądnięciu stwierdzam, że może i jest w języku angielskim ale przydałaby się znajomość chińskiego do pełnego zrozumienia :fcp2 Jak na razie radyjko nie rzuciło mnie na kolana ale może zmienię opinię po dokładnym przeczytaniu manual'a. Wrzucam na ftp'a "zdjęciowego" gdyby ktoś miał ochotę zerknąć... (BTW - przydałby się forumowy upload).
Mapa na SD musi być w wersji PND, czyli taka jak w przenośnych nawigacjach a nie PDA czy PPC.
Komunikaty podobno są na karcie razem z mapami więc powinno gadać po naszemu :fcp1 (nie wiedziałem o tym...)
Panowie - przyznaję, że troszkę opuściłem się w temacie spojlerów, lamp, etc.. . ale też byłbym chętny np. na lampy. Co z europejską homologacją?