Re: [MK3] TDCI 130KM automat - kto ma ? opisy samochodu-problemy
klocki i tarcze wymieniałem w sobotkę wygląda na to że tam wszystko oki.
Kudżawa byłem wczoraj w stacji kontroli pojazdów u znajomego, przetrzepał go na wszystkie możliwe sposoby I NICCCCC nie jest wstanie stwierdzić co tam tak sobie puka na trzepakach jest wsio wpariatkie :fcp25
Jedno co wyszło dziwnego podczas kontroli to to że lewy przedni (właśnie po tej stronie puka) amort ma 90% sprawności i spod sprężyny po części wysunęła się podkładka która jest na pierwszym zwoju od dołu (od kielicha kolumny) - a z tego co mówią powinien mieć do 85% max.
Bardzo niechętnie ale muszę chyba zawitać w ASO albo w jakimś dobrym warsztacie specjalizującym się w Fiordach, ale to juz po urlopiku :fcp2
Co do spotkania to nie ma problema możemy pojeździć, sam jestem ciekawy jak pracuje skrzynka w innym modelu - tym bardziej że to mój pierwszy automat i za bardzo nie wiem czego się po niej spodziewać a czego nie - jak powinna reagować i takie tam ? po prostu nie umiem jeździć automatem :fcp3
NIE ORIĘTUJECIE SIĘ MOŻE GDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ DOBRY WARSZTAT W WARSZAWCE LUB W OKOLICACH ??
pozdrawiam wszystkich i dzięki bardzo
|