Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 07-08-2008, 23:17   #615
Leonzaw
ford::advanced

Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
Domyślnie Re: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

no i dopadło i mnie :fcp6

zaczęła mi szwankować Navi DVD:fcp7 :fcp7 :fcp7

na początku przestał mi się łączyć tel (nokia E50) przez BT (a wcześniej działał jak miodnie) i tak sobie pomyśląlem że znowu coś sie dzieje z telefonem bo kiepski jest na maxa ale że jakoś nie miałem okazji do spróbowania z innym to sobie przez kilka dni w nieświadomości śmigałem, no ale spróbowałem z innym tel i też nie działa wiec już mam pewność ze to problem z Navi.

no i teraz najgorsze :fcp7 :fcp7 :fcp7
odwiozłem córę rano do przedszkola, i było wszystko ok, po kilku godzinach wsiadam do Mondziaka odpalam a tu ... czarny ekran no to sobie myślę oj oj oj dzieje się, auto działą a Navi niet ... wiec potraktowałem ją z powera i zaczęła działać ... no powiedzmy tak nie do końca. radio tylko działało z jedną stacją, nie dało się dać głośniej ani ciszej, przycisk funkcyjny "radio" z boku nie działał i nie działało sterowanie z kierownicy :fcp7

więc pojechałem gdzie miałem pojechać, załatwiłem co miałem załatwić i mówię jadę do ASO a tu wszystko do normy wróciło (oprócz BT, dalej nie działa). no i co ASO na 100% na słowo mi nie uwierzy, choć i tak zgłoszę do nich BT, ale poczekam kilka dni moze jeszcze raz się powtórzy

CZY KTOŚ SIĘ SPOTKAŁ Z CZYMŚ TAKIM??
http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG
Leonzaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem