Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 10-08-2008, 20:23   #621
Leonzaw
ford::advanced

Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
Domyślnie Re: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Panowie dzięki wielkie za info, u mnie jakoś tam działą teraz, z jednej strony chciałbym żeby tak było a z drugiej chciałbym żeby sie pojawiło znowu wtedy bym zgłosił od razu do ASO, bo jakoś nie wierzę ze coś odczytają w kompie, jak znam ASO to jak im nie zgłosisz od razu jak nie działa to później Ci powiedzą że nic nie widzą i jest wszystko ok.

-------------

a co do tego że Mondziak to szajs to bym sie tak nie rozpędzał, KAŻDEMU sie zdarza to tylko sprzęt (koleś niedawo kupił BMW 5 najwyższy model i w ciągu pół roku miał 11 razy w serwisie, łacznie z naprawą silnika, wymianą skrzyni, i co mam powiedzieć że BMW to szajs?? nie po prostu to tylko sprzęt,

ten post nie jest po to żeby narzekać (tak mi się wydaje) tylko po to żeby sie wymienić ewentualnymi uwagami bo moze ktoś pomoże!!!

tym co po miesiącu mają dość polecam odsprzedać już teraz z ewentualną jakąś małą stratą i kupić co tam chce niż męczyć sie przez następne 2-3 lata
http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG
Leonzaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem