Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 15-08-2008, 17:35   #640
hokeistatk
ford::average

Imię: Tomasz
Model: s-max TITANIUM S
Silnik: 2.0 TDCi 163 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Re: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Witam, właśnie wróciłem z Chorwacji i jestem bardzo zadowolony :fcp18 z pracy autka podczas całej podróży (Bytom - Austria-Węgry - Chorwacja- Słowenia- Węgry - Bytom), trochę km przejechałem. Co do komfortu podróżowania jako kierowca nie narzekam, żonka i dzieciak również (przespali prawie całą drogę) :fcp26 . Spalanie ok , trzymanie się drogi na autostradzie i w terenie górskim super :fcp2 . Detal to wychodząca uszczelka prawej tylnej szyby oraz przy mniejszych prędkościach spływanie wody ze spryskiwaczy na boczne szyby :567: . Jeżeli chodzi o walizki to jestem pod dużym wrażeniem, spakowałem sporo bagażu do bagażnika a w środku auta niec nie widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Z bezpiecznikiem też miałem już możliwość wymiany po spaleniu ale urzywałem przenośne DVD i nawigacji ale wytrzymał całą drogę. Mam juz przejechane 8000 km od lipca 2008 i proszę o wasze info czy wasz pedał sprzęgła również chodzi ciężej bo takie mam wrażenie. Chodzi o TDCi 1.8
hokeistatk jest offline   Odpowiedź z Cytatem