ostatnio smigalem mondeo testowym, swoje odbieram w przyszlym tygodniu bo jeszcze sprawy leasingowe. Rozmawialem jak oddawalem testowke z facetem z salonu na temat tych lusterek i wody zaslaniajacej widocznosc w szybach to powiedzial ze ford prawdopodobnie juz doszedl do tego i lusterka beda inaczej zespolone z drzwiami (miedzy drzwiami a lusterkiem bedzie mniejsza powierzchnia wolna, aby ta woda nie zlatywala na szyby) miejmy nadzieje moze to cos da, a tak ogolnie co do samochodu to jak czytam to jestem przerazony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , bo za swojego daje 120k , a moglem miec za 130k fakt roczna, ale audice a6 wypasiona 2.7 TDI
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub Volvo S60 nowke ;D. Mam nadzieje ze bede zadowolony i nie bedzie zadnych problemow z autem, bede lal tylko jak w swoim dawnym passacie b5 i smigal, olej paliwo i jazda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
A co do wrazen to uwazam ze zawieszenie plus, silniczek 1.8 bo takim jezdzilem testowym kombi to na obwodnicy olesnickiej na liczniku bylo 190 km\h no i juz cos nie chcial przyspieszac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , zastrzezenia mam jeszcze do wykonania wnetrze duzo luzow, nie wiem moze tak specjalnie aby te plastiki lepiej sie wpasowywaly niz mialby byc ciasne i skrzypiec, moze to nowy wymysl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . zobaczymy, ale juz nie moge sie doczekac mondeo 2.2 TdCi kombi czarniutkie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i do tego w przyszly piatek wizyta w DB ;]] od razu zabezpieczamy autko