Cytat:
|
Napisał azet
Cytat:
|
Napisał Ravic
Cytat:
|
Napisał azet
Cytat:
|
Napisał ADS
Cytat:
|
Napisał azet
niestety te 50-100 km do ASO zmusiło mnie do poczekania na wasze instalacje kierunków w lusterkach i lampy ledowe z tyłu, mam zadaleko do ASO i nie bardzo mam z kim gadac na temat instalacjii i ewentualnych przeróbek w cztery oczy a wiadomo jaka jest rozmowa przez telefon, niby na moje życzenie zapewne dałoby się, ale miły pan nie omieszkał zaznaczyć, jak lampy są nie fordowskie to jakaś utrata gwarancji się kłania, czy oryginalnie ford takie montuje czy to taki tuning samochodów i takie tam ble ble, muszę poczekać na wasz montaż i jeżeli wam się uda wtedy pokazać czarno na białym że można. :fcp5
|
To ja dołożę swoje 5 gr w temacie.
Zupełnie nie rozumiem po co ściągać lusterka z kierunkami podświetlane z Chin.
Ford artykuły nr kat.
1504254 lusterko podświetlane z migaczem do Forda Mondeo lewe cena 285PLN
1504249 lusterko podświetlane z migaczem do Forda Mondeo prawe cena 285PLN
Lusterko do montażu nie lakieruje się przekłada osłonę ze starego jak we wszystkich Fordach.
|
skąd ta informacja ? dotychczas nie było takiego artykułu w zasięgu , czyżby coś sięzmieniło ? to może i ledy będą ?
|
no jak nie było ? był już pół roku temu... przecież już kiedyś pisałem że muszę pogadać z elektrykiem z ASO żeby sprawdził, czy kable są pociągnięte... ale przyznaję nie miałem po drodze i zarzuciłem temat... ale a katalogu były od dawna...
|
:fcp9 :fcp9 :fcp9
ciekawe rzeczy piszecie
jest zaślepka na dotychczasowe kierunki jak w chinach ? bo szyna CAN nie przyjmie doatkowych żarówek .
|
szyna CAN chyba przyjmuje bo zaślepek niema, a i blach bez migaczy też niema, sprawdzałem w serwisie schemat po schemacie. We wtorek sprawdze światła LED