Re: [MK3] TDCI - Regeneracja wtrysków MOTOMAXIMUS
Ja nie jestem w stanie tego wymienić bo nie wiem które wtryski mam popsute, ale jakbym wiedział to mimo to bym spróbował. Jeżeli jest prawdą co mówisz to dlaczego firma motomaximus na allegro wystawia zamienniki - jest chyba autoryzowanym serwisem delphi skoro ma sprzęt delphi to i powinna miec oryginały i teraz pytanie czy u nich regenerować czy szukać gdzieś indziej. A co do oryginałów to gdzie można je kupić ?
Edycja 15:52
Wyjąłem wtryski, po numerze seryjnym wiem który wtrysk jest nowy. wiec go nie wysyłam. Pozostałe 3 wysyłam do motomaximus, dzwoniłem do nich i pytałem czy robią to na oryginalnych częściach powiedziano mi że tak, wiec dziwne ze na allegro sprzedają zamienniki. Dają gwarancje więc mam nadzieje ze przejadę na nich więcej niż te 1000km o których pisałeś. Znalazłem też w mieście gościa który jest w stanie wykasować błędy w ECU i zaprogramować wtryski za 100 zł - tak przynajmniej twierdzi. Po regeneracji i włożeniu wtryskiwaczy - pewnie środa/czwartek w następnym tygodniu napiszę o efektach.
|