Co do tego interfejsu nie będę się spierał ale w wielu miejscach i na tym i na innych forach jest i było że niestety ale Mondzia lubi WDS i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I próby programowania czym innym paliły na panewce lub mie wychodziło jak trzeba więc i tak trzeba było jechać tam gdzie mają WDS. Ale być może ten jest OK.
To że można samemu to wiem, ale dokładnie jak piszesz efekty są mizerne jednak może się komuś udało ale się nie chwali.
Tak oryginał prosto z magazynów. Wiem bo kupiłem i nie były to wtryski z początkiem RM
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Choć z drugiej strony wolałbym za 600 kupić RM-y niż regenerować w jakimś warsztacie i płacić podobną kwotę.
Przecież nikt nie ukrywa faktu że regenerują, w sieci serwisowej FORD (i gdzie indziej również) można zakupić regenerowane fabrycznie wtryski (mają własnie wówczas na początku oznaczenia litery RM i takie wtryski sa tańsze od fabrycznie nowych o ok. 200 zł). Próby przelewowe w ASO to zazwyczaj nieporozumienie. Podłączają pod wtryski przewód odpływowy i pojemniczek i podaja jakieś mililitry co to za dużo ich po jakimś tam czasie. Tak naprawdę by sprawdzić wtrysk to trzeba go zdemontować do maszyny testującej z komputerem (np. wpomniany wcześniej przezemie Delphi Hertrige) i mamy wyniki odpowiadające prawdzie. W ASO to zwykłe naciąganie i robienie głupa z właściciela (oczywiście to moja opinia)