View Single Post
Stary 31-08-2008, 21:56   #45
DarekJ
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 01/28/2003
Domyślnie Re: [Mk3] 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Cytat:
Napisał Kapsel_lg
Nowe numery to ci dadzą tylko jeśli zregenerujesz w autoryzowanym serwisie Delphi i w procedurze Delphi jest że zawsze musza wygenerować nowe. Przedrostek RM jest na oznaczeniach Forda więc raczej go nie będzie ale może być coś innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do interfejsu to daj znać bo to ważna informacja bo jesli rzeczywiście zadziała i bedzie prawidłowo programował komputer Mondeo to rewelacja. Padnie kolejny bastion ASO.
Osoba która powiedziała mi że jest wstanie podpiąć się do forda i nawet wpisać kody, wątpie zeby miała WDS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - na pewno wypytam, a jeżeli ma urządzonko z allegro to na pewno je poznam..

Tak robią to na sprzęcie delphi, ale z tego co zrozumiałem, nowe kody generuje maszyna tylko wówczas gdy parametry się zmieniły a to np. po wymianie uszczelniacza może się nie zmienić.. - Jeżeli dobrze zrozumiałem.

Sicor: na forum jest tego pełno pierwsze na których najłatwiej znaleść to: allegro.pl i fordczesci.pl