View Single Post
Stary 04-09-2008, 17:40   #31
jws23
ford::beginner

Imię: Stefan
Model: Ford Focus II Combi
Silnik: 1.6 TiVCT
Rocznik: 2006
Domyślnie Re: Opowiesc nr 2 o Multeximie Katowice

Drogi użytkowniku " torlow " kozak z Ciebie niesamowity, może ujawnisz się i zobaczysz jak staniesz wobec grupy kilku a może nawet kilkuset niezadowolonych klientów, którzy kupili i serwisowali auto w Multeximie. Całe szczęście, że są takie fora jak to i opisu tych historii i całej prawdy nie powinno być końca!!! A tej sprawy o której tak tu piszę nie koniec - to dopiero początek. I jasno i wyraźnie piszę: drodzy użytkownicy tej marki aut, omijajcie ten serwis wielkim łukiem. Ostatnio kolega opowiadał mi jak zawiózł swoje auto służbowe do serwisu Multexim: no chyba się nie spodziewa nikt, że poszło wszystko OK. Wiecie w jakim stanie auto oddano? Z pompą zakręconą na 1 śrubę!!! A wszystkie te opisy nie są zbiegiem okoliczności i dobrze, że coraz więcej osób nie boi się walczyć o swoje prawa. Ludzie przecież płacimy ciężkie pieniądze za te auta a wszelkie nasze starania niweczone są poprzez partactwo, nieudacznictwo i cwaniactwo. Odnosząc się do użytkownika "torlow" czy jak on sobie tam wymyślił: oczywiście, że byłem chamski, zdenerwowany darłem gębę na całego i kląłem jak szewc i się tego nie wstydzę, gdyż miałem rację!!! Każdy powinien się tak zachowywać i umiejętnie walczyć o swoje prawa. I jeśli sprawa nie będzie miała końca to dalej będę walczył o swoje. W sumie w całej tej sprawie o której piszę, w całej tej firmie znalazła się tylko chyba jedna może 2 osoby w miarę życzliwe, z którymi można było porozmawiać. Reszta z którą miałem do czynienia, bez komentarza (bo przecież nie posunę się do takich fantastycznych uwag jak użytkownik :torlow", bo to jest dopiero kozak, pogratulować [a tak nawiasem pisząc domyślam się kto się kryje pod tym loginem, i życzę sukcesów zawodowych]. Wiecie drodzy forumowicze co jest najlepsze: 2 rzeczoznawców biorących udział w tej sprawie i żaden nie potwierdził wersji strony MK.
Zobaczymy jaki będzie dalszy ciąg wydarzeń.... na pewno będę pisał

"jvc" masz rację: tak powiedziałem, że szukam pomocy na forum i założę się o 10000000 zł, że ta riposta to jeden z pracowników Multeximu!!! ale "torlow" niezły nick :fcp26, że niby się tak Pan agent ukrył, hahahoho
"rafiraptor" - intryga, mało powiedziane, mają swoich klientów za idiotów. Ktoś myśli, że mądry a my głupi, nie w tych czasach. A dochodzić swych praw jest gdzie i liczę, że pokrzywdzeni nie będą się bali o niczym wyraźnie pisać. Najgorsze to bać się swych praw i dać się zagłuszać!!!
"slawko": a może to jakiś nietoperek jest a może rzeczywiście agent z całym sprzętem do podsłuchu?!

Oddaję koniec końcowi auto do naprawy, zobacymy co będę mógł napisać dalej i czy tylko na forum skończę....czas i dobra wola obu stron pokaże

pozdrawiam Panie "torlow" - będę w poniedziałek w Multeximie około 13, zapraszam na kawę możemy porozmawiać - może inni pokrzywdzeni przyjmą zaproszenie, będzie weselej i bardziej tragikomicznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jws23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem