View Single Post
Stary 13-09-2008, 08:09   #17
Slawko

Domyślnie Re: blokowanie tematow

Cytat:
Napisał blair7
uwazam ze administracaj forum powinna sie dwa, a nawet trzy razy zastanowic kiedy zamyka jakis temat/problem w polowie jego rozwiazania. temat powinien byc zamykany nie tylko po podaniu jakis wskazowek, ale takze po opisaniu przez osobe ktora zaklada temat czy sie jej udalo rozwiazac dany problem. jesli trzaba moge wskazac po nicku moderatorow ktorzy wg mnie nie powinni byc moderatorami. fakt ze jestem na tym forum od niedawna (bo stalem sie szczesliwym posiadaczem forda niedawno) nie oznacza ze nie mam doswiadczenia na forach, sam tez jestem adminem na jednym z nich. prosze aby administarcja ustosunkowala sie do mojego postu i jesli trzeba zmienila regulamin.
Pozdrawiam!

pozatym jesli juz koniecznie jakis moderator zdecyduje sie na zakonczenie tematu powinien to WIELKIMI literami zrobic na samym koncu, aby bylo to wiadome
To ja jestem tym moderatorem o którym piszesz.

Niestety nie rozumiesz dlaczego tematy sa zamykane.
Jest regulamin który akceptujesz Ty i inni użytkownicy. Niestety nie wszyscy potrafia czytać ze zrozumieniem, a jesli nie potrafia czytać ze zrozumieniem, to po co pisac w takim temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przecież i tak autor nie zrozumie co czyta. Czy tak trudno przeczytac pare zdań (szczególnie takie jednoz wiekszymi czcionkami i wytłuszczonymi oraz z podkreślonymi słowami).
Wprowadzilismy takie zasady aby był wiekszy porzadek i tak ma być. Baaaa, zrobiliśmy to na prosbe wielu uzytkowników Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zmian nie bedzie.

Mało tego " Napisane: czwartek, 4 listopada 2004, 18:37 Temat: ZANIM OTWORZYSZ NOWY TEMAT PRZECZYTAJ TEN WĄTEK" tak dawno zostały wprowadzone jeszcze inne zasady które sa nie przestrzeganie. Niedługo i te zasady będą egzekwowane.
Jakbyś nie mógł ich znaleźć, to masz link w moim podpisie.

Wracajac do zamykania. jesli tylko napisze , aby autor poprawił temat, to taki post jest ignorowany. Jesli zamkne, to autor jeśli mu zalezy, pisze co źle zrobił, prosi o odblokowanie i jest po sprawie. temat zostaje odblokowany, autor poprawia to co ma poprawić i temat jest kontynuowany.

reszty nie pisze, bo i tak pewnie nie zrozumiesz.
  Odpowiedź z Cytatem