View Single Post
Stary 14-09-2008, 16:08   #26
przemek.ku80
ford::average

Model: Mk3
Silnik: 2,0 16V DI
Rocznik: 2001
Domyślnie Re: Uwaga na samochody oferowane na Niemieckich stronach interne

Nie rozumiem cię, przeczytaj mój post, który cytowałeś jeszcze raz. Ja nie pisze, że wszystkie auta na tych stronach to super gabloty, tkz. rarytasy. Tylko, że można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znaleźć dobre auto za nie wielką cenę. Niewielka cena kolego Cobretti jest to pisane w przenośni , Cena jest niewielka, kiedy wartość auta kupowanego poza granicami jest o wiele niższą niż w Polsce , no i oczywiście zależy to tez od portfela kupującego. Nie chcę się z toba tutaj przekomażać, bo ten temat ma służyć całkiem innym celom. Aby ustrzec ludzi przed oszustami, których nie brakuje w Niemczech jak i w Polsce, bo u nas też ludzie robią wałki z samochodami takie jakim przeciętnym ludziom nigdy się nie śniły. Szanuje twoje zdanie, na temat kupowania z portali internetowych w DE, lecz jak mówiłem do tej pory ani razu sie nie naciąłem na oszusta, nie mówię tu ze nie napotkałem na takie ogłoszenia, bo co dzień widzie tzw.. oferty z szarej strefy handlu motoryzacyjnego. Lecz zawsze się ich wystrzegałem i do tej pory bardzo dobrze na tym wychodzę.pozdr..