View Single Post
Stary 15-09-2008, 12:24   #406
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Re: Spot łódzkiej grupy

a ja tylko dodam od siebie że następny spot odbędzie się w środę za półtora tygodnia i warto by go było zrobić już gdzieś pod dachem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na spocie padło kilka propozycji takich jak:

Sellgros- duży zadaszony parking, z kiepskim oświetleniem, pozatym tam to chyba każdy ma daleko
makro- duży zadaszony parking, z kiepskim oświetleniem, ale każdy ma troszkę bliżej niż do sellgrosa
M1- dachu niby nie ma ale zawsze można wejść na kawę koło "nie dla idiotów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. rozmawialiśmy o tym miejscu wczoraj na spocie więc nie mogłem tego pominąć
Galeria Łódzka- duży zadaszony parking w centrum miasta, niestety płatny (wychodzi bodaj 2 zł za 3h postoju) słabo oświetlony i przewiewny
Silver Screen - duży zadaszony, w miarę ciepły (bez przeciągów) i dobrze oświetlony parking w centrum miast niestety płatny (ceny takie same jak galerii), na najniższym pietrze zwykle pusty lub prawie pusty, w razie jakby koś miał ochotę na kawę, zwasze może wjechać winda do silvera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla mnie zdecydowanie najlepsza propozycja,
McDonald na rogu Lutomierskiej i Włókniarzy - Sprawdzona Stara dobra miejscówka spotowa, jest gdzie wypić kawę i w ogóle, niestety dużo za mało miejsca na samochody, i brak oświetlenia po zapadnięciu zmroku. W Macu też się będą krzywo patrzeć jak za długo będziemy siedzieli
Carrefour (chyba bo nie wiem co tam teraz jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) na Przybyszewskiego- Tak samo jak Sellgros i Makro duży zadaszony i słabo oświetlony parking, w sumie nikt o nim wczesniej nie wspominał, ale jako że ma dach to uważam że w miarę pasuje na miejscówkę, niestety tak jak i do sellgosa, panowie z bałut będą mieli kawałek do przejechania
Manufaktura- Mały zadaszony, przewiewny i słabo oświetlony parking z dobrą lokalizacją, niestety szczerze wątpię czy w porach spotowych znajdzie się tam choćby ze trzy wolne miejsca, nie mówiąc już o miejscach obok siebie
No i na koniec nasz kochany Kaloryfer- zero dachu, zero żarcia, zimno, cimno i dla niektórych bardzo daleko, ale nie mogłem o nim nie wspomnieć

to by było wszystko z mojej strony, jesli macie jeszcze jakies propozycje to piszcie, w środę założy się osobny wątek z ankietą gdzie chcemy następnego spota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem