Na początku chciałbym się przywitać, jestem świeżo upieczonym forumowiczem i równie młodym stażem posiadaczem focusa II :fcp1 zobaczymy jak będzie się sprawował :fcp1
Ale do rzeczy :fcp2
Mam kontakt z chińczykami produkującymi fajne dvd do forda.
Podstawowa wersja kosztuje ok 750zł, z bluetooth ok 800zł. (ceny podaje wam z transportem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
można też zamówić z GPSem!(pod WINDOWS CE5) jeżeli ktoś jest zainteresowany, mogę zapytać o cenę, ale pewnie ok 50$ więcej niż powyższe.
Odtwarza dvd, divx (nie wiem jak z napisami), ma też wbudowany tuner tv (analogowy), mp3, dodatkowo wejście USB na pendrive oraz wejście audio-video. Wszystkim można sterować z poziomu fabrycznego pilota.
Ja nie chce na tym zarabiać, poprostu wiem, że sporo osób może być tym zainteresowanych, a im więcej nas będzie tym lepsza będzie cena.
Piszcie co o tym sądzicie, myślę że fajnie można byłoby dozbroić nasze fordy w coś takiego :fcp1
PS.
Dla porównania link do tego samego urządzenia!!! nie bądźmy frajerami napychającymi portfele takim allegrowiczom :fcp1
[link=]
http://www.allegro.pl/item404704725_naw ... omapa.html
[/link]
To urządzenie kosztuje max 900zł z nawigacją i transportem, a ten koleś sprzedaje je po 4000zł
Prośba do adminów- to nie jest żadna oferta handlowa,więc proszę nie usuwać. Po prostu moglibyśmy zrobić takie zakupy pewną grupą, ograniczając w ten sposób koszta :fcp1
Pozdrawiam wszystkich!