Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 17-09-2008, 19:05   #814
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Re: [Mk4] - stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał Ravic
Cytat:
Napisał jvc
azet mam pytanie ,na 18 stronie u Ciebie jest fotka Twoich klamek viewtopic.php?f=10&t=44528&st=0&sk=t&sd=a&hilit=st ylizacja&start=340 i na allegro gość sprzedaje z tym samym zdjęciem http://www.allegro.pl/item429099759_chr ... alaxy.html mam pytanie czy macie ze sobą coś wspólnego? :fcp2 Czy może ktoś od kogoś zerżnął zdjęcie po prostu :fcp3
zerżnął to mało powiedziane - naruszył prawa autorskie - wykorzystał zdjęcia w celach komercyjnych bez wiedzy i zgody (jak mniemam) azeta....

niezłe jaja
ło matko :fcp15 ja nic o tym nie wiem :fcp15 ,kurcze to chyba nie jest w porządku ,wprawdzie jakiś czas temu próbowałem kontaktować się z gościem (już nie pamiętam czy z tym ,i nie wiem bo formata miałem ) odnośnie takich klamek, umówiliśmy się że przysle mi jeden komplet od innego forda na spróbowanie czy będą pasować,ale nie pasowały i mu odesłałem ,potem kupiłem na e-bayu nakładki, i być może mu nawet odesłałem zdjęcie żeby pokazać że pasuje, ale żeby zaraz do takiego wykorzystania :fcp9 :fcp9 . w karzdym razie jak ravic pisze bez mojej wiedzy i zgody . :fcp13 chyba trzeba by było mu zwrócić delikatnie uwagę , że sobie nie życzę , tak bez pytania :fcp13

ps. tak , to raczej ten gość mi przysyłał klamki , które mu potem odsyłałem , mógłby się chociarz zapytać :fcp8, hmmm gość wykazał się lekkim zrozumieniem,wprawdzie za klamki zapłaciłem i przysłał mi na spróbowanie, ale po odesłaniu nie było problemów ze zwrotem, ,hmm zakazać mu, czy niech sobie skorzysta ze zdjęcia :fcp9 ,tylko tak delikatnie panowie bo to post o stylizacjii :fcp19