Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 24-09-2008, 22:21   #712
TiM
ford::professional

Model: Mondeo
Silnik: 1.8 TDCi 125/144KM 340/403Nm :) chip by heko
Rocznik: 12.2007
Domyślnie Re: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał werner2
Witam proszę o pomoc! :fcp9 :fcp9 :fcp9
W jaki sposób przyporządkować systemowi audio (bez nawi) telefon bluetooth tak żeby był aktywnym telefonem, w jaki sposób aktywować bluetooth w systemie audio forda?
Być może wyda się to wam banalnie proste ale ja od dłuższego czasu nie mogę sobie z tym poradzić a jakoś nie po drodze mi ostatnio do serwisu. Proszę o proste i logiczne wyjaśnienie mi krok po kroku jak mam postępować aby uaktywnić swój tel tak żeby współpracował z zespołem audio mojego forda :fcp9 :fcp9 :fcp9 :fcp9
Witaj! Jaki masz cel w tym aby dublować pytania w postach? Serio pytam, bo nie rozumiem...
Zamówiłeś moduł bluetooth do swojego auta? Nie nabijam się, serio pytam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chodzi o to, że już kilka osób się tak nacięło - Żadne radio z oferty forda nie ma wbudowanego modułu bluetooth z tego co pamiętam, moduł ten wymagał oddzielnego zamówienia. Gdzieś na początku wątku [mk4] jakieś nowinki (dyskusje) jest to dokładnie opisane.
Szukaj w postach PAFFCIA - opisywał to dokładnie.