hehe dzisiejszy spot zaliczam do udanych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. posmialiśmy sie, poprzekomarzaliśmy i zmarzlismy jak cholera (przynajmniej ja i Edi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
od razu wyjaśnienia słów kilka żeby nie było ze nikt o spocie nie wiedział
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
my tez nie wiedzieliśmy
ot tak umówiłem sie z Delikwentem u Antka, żeby obgadać sprawę jesiennego zlotu FCP, a że miałem po drodze, to zgarnąłem ze sobą Ediego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po chwili na miejscu nie wiadomo skąd zmaterializował się nasz niezawodny miarkowy (Zbyś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), oraz świeżo poznany kolega od zielonego MDO mk1 kombi (przepraszam ale nie pamiętam imienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
no i żeśmy sobie pogadali (między innymi Antek, po raz kolejny udowodnił że można wymienić przednie łączniki stabilizatora w escorcie/mdo bez podnoszenia całego przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
trochę szkoda że nie zrobilismy żadnych zdjęć, ale generalnie było już trochę za ciemno na taką zabawę
pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę