View Single Post
Stary 02-10-2008, 20:26   #506
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Re: Spot łódzkiej grupy

hehe dzisiejszy spot zaliczam do udanych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. posmialiśmy sie, poprzekomarzaliśmy i zmarzlismy jak cholera (przynajmniej ja i Edi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

od razu wyjaśnienia słów kilka żeby nie było ze nikt o spocie nie wiedział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

my tez nie wiedzieliśmy
ot tak umówiłem sie z Delikwentem u Antka, żeby obgadać sprawę jesiennego zlotu FCP, a że miałem po drodze, to zgarnąłem ze sobą Ediego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

po chwili na miejscu nie wiadomo skąd zmaterializował się nasz niezawodny miarkowy (Zbyś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), oraz świeżo poznany kolega od zielonego MDO mk1 kombi (przepraszam ale nie pamiętam imienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

no i żeśmy sobie pogadali (między innymi Antek, po raz kolejny udowodnił że można wymienić przednie łączniki stabilizatora w escorcie/mdo bez podnoszenia całego przodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

trochę szkoda że nie zrobilismy żadnych zdjęć, ale generalnie było już trochę za ciemno na taką zabawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem