Cytat:
|
Napisał kubuspuchaty
Ktoś wcześniej pytał się o antenę dla GPSu. Na zdjęciach wyżej ( pierwsze od dołu) widać w prawym dolnym rogu taki mały dyngs przypominający myszkę. Podejrzewam, że to właśnie ta antena. Wg mnie wygląda nie najgorzej i można by to umieścić pod przednią szybą i nie będzie źle wyglądać.
|
obstawiałbym raczej jakiś moduł typu mikrofon lub czujnik do pilota niż antenę GPS, no ale zobaczymy.
Cytat:
|
Napisał TiM
Aaaa więc jest opcja innego koloru... Ciekawe czy czarne jest dostępne... :fcp13 To by rzucało całkiem inne światło na sprawę... :fcp2
|
nie, nie ma opcji koloru, przynajmniej nie u tego sprzedawcy.
No i dzisiejsza korespondencja ze sprzedawcą:
"Niestety nie mam żadnych możliwości aby to przyspieszyć, Dzwonię codziennie aby ich przynajmniej w ten sposób nękać.
Z chęcią podejmę to zlecenie, aleee. Obecna cena dolara nie da nam dużych możliwości. Cena zakupu 1-5 szt 650USD transport ok 80USD/szt (przy kilku sztukach, 119USD przy jednej szt) . Cło +vat (od faktury14% i 22%) 90-120zł+transport w Polsce wystarczy policzyć. Przy 1USD=2,5zł mamy 1950-2000zł .
Przy zakupie 11szt może dostałbym 600-610 szt da nam to jakieś 1850zł /szt bez transportu w Polsce. Teraz jakaś marża 2050zł moglibyśmy się zmieścić.
Dwa miesiące temu byłaby cena naprawdę atrakcyjna 1USD=2zł .
Co do Window'sa to cały system jest zainstalowany fabrycznie w radiu (ten model nie występuję bez nawigacji), ja dodaję tylko program nawigacyjny. Kosztuje mnie on jedynie 12zł które płacę za kartę SD więc kosztów nie nabijają. no comments :fcp16
cena zakupu i transport we własnym zakresie chyba jest jednak lepsiejsza...